måndag 17 augusti 2015

v. 34

Nej men god morgon på er! Har varit igång sen halv 8 nu på morgonen, Nom-stuff börjar nämligen skolan idag, KTH, och jag följde med honom som moraliskt stöd helt enkelt :) Så var en sväng in till stan och sen tillbaka hem, men på bussen satt jag bara och lyssnade på musik och spelade spel på mobilen haha. Men gud vad härligt det är att var aigångså tidigt :) Man känner ju verkligen att man fångar dagen!

När vi kom fram till KTH var det massa människor från kåren som stod i sina olika overaller och skrek 'God morgon Nollan!' haha är det sjukt att jag längtar till att plugga igen :o? Skulle vilja gå på KTH, verkar vara en himla härlig stämning, det är ju som en egen liten community. Dock finns det inget jag skulle vilja plugga på KTH.. Massa matte och fysik och grejer, nej tack! Men ska ju börja plugga på SU om lite mer än 1 vecka, har varit väldigt otaggad på att börja plugga igen men nu ser jag fram emot det ;)

Nej men nog om det, här har vi veckans schema :) Ska ha photoshoot med vackra Lollo, Spadag, Dubbeldejt, Bio premiär och idag blir det tatuering!! Ska möta upp simon lite senare och tagga upp inför tatueringen haha, vi hörs senare ;)

1 kommentar: