tisdag 25 augusti 2015

Recension Sinister 2


Jag och Nom-stuff såg filmen Sinister 2 på bio förra fredagen, på premiären på filmstaden Sergel ;) Är man lätt skrämd av sig så rekommenderar jag inte den här filmen på en bio salong speciellt inte med bara massa ungdomar som skriker eller försökt skrämma varandra med att göra ljud och grejer.

Filmen är en uppföljare av 1:an, det är nästan ett måste att se ettan först för att hänga med i filmen, så kolla 1:an först :) Har ju recenserat den också (HÄR) och den här filmen handlar helt enkelt om hur förra filmen slutar och en ny familj man får följa i form av en kvinna som lämnat sin man som har en tendens att bli våldsam. Så hon stack med sina 2 söner till ett övergivet hus. Sen rekommenderar jag att ni läser vad sinister 1 handlar om (min recension) eller ser ettan för att förstå handlingen i den här filmen :)

Filmen var bra! Samma nivå som ettan, dock är ettan läskigare eftersom att den här filmen är från ett barns perspektiv (då barnen är med brottslingar eller vad man ska säga haha) men den var bra och det fanns flera tillfällen med härlig humor då man skrattade till eller blev super skrämd. Filmen får 4/5G :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar