tisdag 11 augusti 2015

Svampbob recension


Hahaha jag skrattar fortfarande högt! Jag, Nom-stuff och Petra kollade på Svampbob filmen och den var så himla rolig haha :) Och framförallt bra! Jag älskar ju Svampbob, gillar man inte svampbob eller sett något avsnitt så kanske det inte är lika roligt att se filmen, men den är faktiskt himla rolig om man sett något avsnitt eller gillar svampbob :)

Filmen handlar om Svampbob och hur Krabburgarnas hemliga recept försvinner så att de inte kan göra fler krabburgare och hur det leder till katastrof i bikinibotten haha. Så Svampbob, Patrik, Herr Krabba, Bläckvard o Sandy letar efter receptet vilket leder dom till torra land. 

Ska inte avslöja mer, men filmen var super rolig och jätte spännande, om du uppskattar animerade filmer / tecknade / barn filmer så kommer du gilla den här, Dock blev det lite hoppigt i slutet alltså hur de kom till torra land och deras roll / uppgift skyndades på lite mot slutet, som att de var tvungna att fort avsluta filmen. Men annars va filmen bra och den får 4 / 5 G av mig :)!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar