söndag 16 augusti 2015

Mirakel produkt för viktminskning


Jag vet inte ens hur många olika 'mirakel' medel eller produkter det finns på marknaden för alla möjliga saker som viktminsking, tjockare hår, slippa finnar och dålig hy m.m. Men frågan är ju nästan vad som faktiskt funkar och vad som itne gör det.

Ni har säkert sätt TV reklamer som TVINS på tv? Där har de ju vekrligne alla möjlige olika typer av produkter, allt till hushållet, för hälsan eller för att förlora vikt och bygga muskler. När det kommer till att tappa fett och bygga muskler så finns det massor av mirakel medel där ute, men m¨ste man prova allt för att hitta vad som faktiskt funkar? Först måste alla också förstå att det som funkar för en person behöver inte alls funka för någon annan.


Shot for slim, Ab Command 1X2, Rockin Abs, Wonder Core Smart, MAX power fitnessarmband, 5 Minutes Shaper

Det här är några av produkterna man kan hitta på TVINS hemsida för viktnedgång och för att bygga muskler, alla sakerna ska vara använd bara på flera plan än bara 1, ex. 5 minutes shaper tränar inte bara mage, utan också ben och armar m.m.

Det vanligaste sättet att gå ner i vikt på / bygga muskler på är att äta midre och nyttigare och träna alt. räkna kalorier. Det krävs helt enkelt en ordentlig beslutsamhet för att kunna nå sina mål, oavsätt vad de är, och få in det i en rutin i vardagen. Så klaga inte, leta upp vad som funkar för dig och testa dig fram och få in det i din rutin, kör alltid 110% för att lyckas.

Det jag vill säga är att den ända mirakel produkten mot viktminskning, och andra liknande saker för den delen, är beslutsamhet. Börja kämpa och sluta itne fören du har lyckats. Sen finns det massor av hjälpmedel för att nå ditt mål, saker som nyttiga tabletter som skyndar på förbränningen, tränings maskiner som funkar för hela kroppen för att både göra sig smalare och mer tränad, och självklart vad du äter.

Jag själv har ett kroppsmål och det är inte baserat på vikt, det är baserat på muskel massa, men det är ju självklart individuellt. Men mitt mål är att få in mer träning och jag skulle absolut vilja prova såna här produkter som man kan ha hemma och träna när man kollar på en film istället för att sticka till gymmet som ändå är en bit bort för min del, men det viktigaste är att man inte lägger all tyngd på att köpa 'mirakel' produkter som tabletter och maskiner och bara förväntar sig att de ska trolla bort ens prodblem, utan anstägning och beslutsamhet kommer du inte få något resultat.


Fat Burner, slim shake och 12 hour energy från THEWHITEONE

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar