tisdag 18 augusti 2015

Recension Sinister


Ahhh så taggad!! På fredag är det premiär på filmen Sinister 2!! :D Det är ju min och Nom-stuffs favorit skräckis (alltså 1:an) den är så himla obehgalig men handlingen är ju såå bra! Och eftersom den snart har premiär så tänkte jag göra en recension av Sinister 1 :)

Filmen handlar om en man som är författare och skriver böcker ang. gamla brottsfall och sina teorier ang fallen. Alltså en kriminolog författare? I vilketfall som helst så flyttar han med sin familj (fru, dotter och son) till ett nytt hus för att skriva en ny bok om olöstafall då familjer har dött och man inte vet vem som varit skyldig och allting varit ett mysterium. När han börjar leta bevis för att skriva sin bok börjar obehagliga saker hända, lite sådär ;)

Filmen har en ordentlig handling och är himla spännande! Och framförallt väldigt obehaglig och läskig. Den är inte förutsägbar och man vet inte riktigt vad man kan förvänta sig i nästa scen, vilket gör filmen läskigare. Framförallt är Demonen filmen handlar om, Boogyman, så extremt läskig.. Men filmen är jätte bra och man blir istortsätt 100% rädd! :) Filmen får 4,5 / 5 G, det som tar bort den halva poängen från en jackpott är att det var lite av ett bättre flyt i början av filmen och det kunde skyndas på lite mot slutet, blev lite mycket mot slutet helt enkelt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar