måndag 10 augusti 2015

Inne / Ute listan


1. Den osminkade looken.
Antingen så sminkar du dig så att du ser osminkad ut eller så sminkar du dig inte alls ;) Det finns flera tekniker och sätt man kan få till det och här är några tips på hur man kan sminka sig osminkat: Använd bara en grund sminkning ex. concealer och fondation och puder för att få hyn jämnare och finare. Alt. markera lite ögonbryn och markera skuggorna och highlights i ansiktet med ett contouring kit.

För att se bra ut osminkad om man inte är bekväm att köra helt osminkat: att få bort finnar ex. tvätta ansiktet dagligen, hitta dina egna produkter som funkar bäst på dig. Men att vakna upp snygg och osminkad då är 3 tips att inte noppa sönder ögonbrynen, lår de växa lite för att få bli lite tätare så slipper du måla dom. De andra knepet är att satsa på fransförlägning för att slippa maskars och annat ögonsmink. Och tillsist, spraytan / BUS / sola. Få lite färg så ser du fräschare ut och slipper fondation :)

2. Motivation.
Låt dig bli motiverad och inspirerad av andra människor, quotes och tumblr! Hitta ett instagram account som lägger upp just din motivation och kolla så mycket som möjligt för att bli inspirerad.


3. Jumpsuits och playsuits.
Både långa och korta, både till sommaren och till hösten. Finns ju hur många olika stilar som helst! Och allt är snyggt och självklart beroende på vad du matchar det med ;)


4. Off White / Nude / Äggskal.
Istället för super vitt, kolla alternativa färger som off white, nude, beige och äggskal :) Fräsch men inte super vit ändå. Jätte snyggt speciellt på accessoarer och allt möjligt mode.1. Skryt.
Folk som tar massa bilder med vänner och skryter om hur mycket vänner de har och tvingar fram krystade bilder till alla möjliga sociala medier. Det blir lätt en attention whore sits och känns inte äkta. Man kan självklart ta bilder me polare och lägga ut, men när man tvingar fram 50 bilder från en kväll där alla ser ut att skratta konstlat eller står i krystade poser m.m. och bara massa snack om hur mycke vänner någon har och hur mycket planer så tröttnar man, trust me!


2. Får inte visa när du är stolt / nöjd.
Folk som är nöjda men inte vågar / får säga något pga andras avundsjuka. Nu måste alla ha något dom inte är nöjd med, speciellt med sitt utseende eller sin kropp, annars tror folk att man bara säger det och skryter om hur bra man är, DÅLIGT! Är du stolt, vilket jag tycker att alla borde vara, iallafall över det man gillar med sig själv, visa det! Våga vara stolt och våga visa det! (dock behöver du inte lägga ut 100 bilder om dagen på dig själv där du skriver hur mycket du älskar dig själv) var stolt, visa det, men var lite ödmjuk mot andra och dig själv :)

bilder lånade från google och tumblr

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar