fredag 5 juni 2015

Tränings trenden och motivation

Det är ju mycket snack om trender hit och dit. Men en trend som hållit igång de närmsta året (eller snarare 2-3 åren) är fitness trenden. Det började väl först att man skulle vara riktigt smal och det finns ju många sätt att bli smal på. Dock om man vill bli smal snabbt brukar de flesta inte ta den dirket hälsosamma vägen. Svälta sig själv ex. Men det senaste året är det inte en smal kropp som gäller, utan en tränad och frisk kropp. En av få trender som jag håller med och stöttar ;) Så jag tänkte ge lite motivation och knep till att hålla igång!

Tips och motviation:

- Invistera i ett gymkort. (alt. tvinga in träning i din vardag med redskap hemma om du inte har råd) När du invisterar i ett gymkort (eller träningsredskap) blir det valuta för pengarna varje gång du väljer att använde det. När du har alla möjliga maskiner runt dig blir det lättare att experimentera och träna runt.

- Välj att vänta eller ta ett äpple. Varje gång du blir hungrig eller sugen på godis eller liknande, vänta lite. Oftast är det bara du som blir lockad och inte du som faktiskt blir riktigt hungrig. Gör gärna så att om du känner dig lite hungrig, släng på dig träningskläderna och ta en promenad. Sen kan du äta. välj gärna mindre och nyttigare portioner.

- Utråkad? Stick och träna istället för datorn! Är du uttråkad eller har lite tid över, stick till gymmet / ute gymmet / träna hemma med egna redskap / ut och spring. Det är verkligen bäst tiden till att träna. då har du ju tid över. Och ju mer du tar och tränar när du är uttråkad desto mer blir det en vana och en vardags rutin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar