onsdag 17 juni 2015

Jorden slutar inte snurra efter sommaren

Om det är något som bloggast super mycket om just nu så är det ju olika typer av sommar tips. Klicka in dig på en blogg och jag kan lova dig att 90% av alla vanliga bloggar innehåller just tips till sommaren ;) Alla är ju ute efter olika saker och tips till olika saker. Men varför vill alla ha tips till just sommaren? Jo, för Svenskar älskar sommaren (generellt talat såklart) och klimatet i Sverige är väldigt mycket kyla, vinter, blåst och dåligt väder. Eller ja, det är iallafall det vädret folk kommer ihåg. Så varför folk vill ha tips till sommaren är för att det är till sommaren folk vill vara snyggast, förberedda och bäst. Utseende mässigt, hälsomässigt och psyket.

Så vad vill man ha för tips? Det vanligaste är ju utseende mässiga tips. Det vanligaste man snubblar på är ju hur man ska ta hand om håret under sommaren, hur man gör en naturlig sminkning för att slippa allt tungt smink under sommaren, hur man blir snabbt och effektivt brun under sommaren och självklart, hur man blir som mest och snabbast vältränad till sommaren. Ska själv dela med mig av lite tips och knep i ett inlägg i morgon tänkte jag just när det kommer till det yttre. Men flera undrar också hur man får ett hälsosamt och tjockthår till sommaren, förläggningar känns ju tyngre och varmare under sommaren. Sen dyker det upp mycket frågor ang hur man får en frisk hy till sommaren då många vill skippa sminket totalt för att ha en helt naturlig look, och olika typer av hälsotips till kroppen, skydd mot solen m.m.

Finns ju hur mycket svar som helst. Det bästa är dock att ta hand om sig själv och må bra över sig själv året runt. Så det bästa tipset är att få ett tips på ex. hur man kommer i form, och sen hålla i det året runt. får du ett tips på hur du ska ta hand om håret och få det tjockt och glansigt? håll i det året runt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar