tisdag 26 maj 2015

'Tomorrowland a world beyond' recension


I lördags var jag och Nom-stuff på bio, var så bio sugen, så vi bestämde oss för att kolla på filmen 'Tomorrowland a world beyond'. Jag hade sett trailern och var ändå rätt redo på filmen, men trailern avslöjade inte var filmen handlade om speciellt mycket. Den verkade mest spännande :)

Filmen handlade om en tjej Casey Newton. Hon är en smart och uppfinningsrik brud som lever tillsammans med sin pappa och lillebror. Efter att hon varit ute på natten och försökt stoppa rivningen av rampen hos Nasa så hamnar hon i häktet. Efter mycket om och men tar hon sig därifrån och när hon får tillbaka sina saker så har hon även fått med sig en 'pinn' (brosch) och när hon rör den så ser hon ett helt annat land. Hon vill utforska landet men får förhinder. Träffar en liten tjej som tydligen gav henne broschen och även Frank Walker och tillsammans ska de ta sig in till landet igen.

Filmen var spännande! Starka karaktärer, dock lite för få karaktärer enligt mig och ganska förutsägbar vid flera tillfällen ;) Men den var absolut charmig och jag skulle gärna se den igen. Tycker att det var lite för långa och utdragna scener i början av filmen och man ville ju se tomorrowland haha och inte bara 'vanliga landet' Filmen fick 3,5 G :) värd att se men fanns lite små störande element.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar