måndag 18 maj 2015

SF Bio Intervju

God morgon tänkte jag säga haha! En super trött tjej som somnade direkt när hon kom hem från intervjun ;) Så nu tänkte jag skriva lite om det hehe.

Imorse stack jag till Rigoletto och var på en gruppintervju på SF, ca 3 h. och en riktig upplevelse. Gick därifrån och var till och med ännu mer sugen på att faktiskt jobba där :) Det såg ut så att det samlades en grupp på plats som sökta jobbet då, ca 20 pers och i början togs det en bild, svarade på lite pappers frågor och hälsade på alla. Sen satt vi i en av salongerna på Rigoletto och fick presentera oss för varandra, prova på lite gupp utmaningar, rollspel m.m. och hela upplevelsen var ju nervig i början, men man slappnade av snabbt och såg det snarare som en riktigt rolig grej! Att göra om en gruppintervju till något roligt och en upplevelse bara det, helt faktiskt :) Den här dagen kommer jag garanterat att minnas.

Träffade en super trevlig kille på plats vid namn Erik, vi liksom klickade direkt och stod och snackade på hela tiden haha, och eftersom att vi bodde åt samma håll och faktiskt ganska nära varandra så åkte vi tillsammans och höll varandra sällskap på t-banan. :) Bara det är ju en bonus, att träffa en jätte trevlig människa. Och när vi gick från Rigoletto så fick vi en varsin liten goodiebag med en cola, mini popcorn, broschyrer om vilka filmr som kommer i sommar, en SF läppsyl m.m.

Nej den här dagen kommer jag minnas oavsätt hur det går :) Men nu är det bara att hålla tummarna! Nu ska jag bara vakna till lite, känna efter om jag ens orkar gymma haha? och i sånafall packa väskan och börja dra mig. Vi hörs senare ;)

1 kommentar:

  1. Det var verkligen en upplevelse, och nu hoppas vi på det bästa för oss båda. Det var jättekul att få träffa dig också! :D

    SvaraRadera