onsdag 20 maj 2015

Hello Kitty plåster


Sitter hemma i soffan och kollar på the Simpsons ;) Har en väldigt lugn kväll helt enkelt, är fortfarande väldigt trött, har ju varit det hela dagen och har ingen aning om varför. Gissar att det ligger lite psykiskt att jag sov illa pga lite oro, nerver och stress. Får hoppas att jag sover bättre i natt. Jag har ju umgåtts med Nom-stuff idag och vi har ju bl a kollat i kapp på de 2 senaste avsnitten på Paradise Hotel förspelet, den här gången var de ju i Malmö och hittade deltagare. Sen stack jag hem från honom då han skulle till jobbet och på vägen sprang jag in i butiken och köpte plåster. Haha har så ont i tårna, fick ett jobbigt skavsår igår igen + att jag skadade fingret tidigare idag, så kände att der behövdes ;)

När jag stod i butiken kollade jag vilka plåster som fanns, finns ju vanliga bruna och det va ju typ det som fanns, och jag ville ha något roligt och något motiv på plåstren, trist med vanliga bruna ju haha ;) Hello Kitty var ända utstickande med mönster, så nu är min tå och mitt finger plåstrat och fint yey haha! Hörs i morgon :)

Vad tycker ni föresten om min bakgrund? Alltså min fina filt :) Tycker den va ganska snygg som bakgrund, söt ljus rosa, lätt mönster, mjukt och fint och roligare än bara enkelt vitt haha. Super nöjd! Filten kommer föresten från Hemtex och finns också i en grå ton.

2 kommentarer: