onsdag 27 maj 2015

Hur står ni ut med barn?

Frösundadagen och Thelins. Satt och tryckte vi datorn varav lilla mamma kom in och sa att idag är det frösunda dagen ;) wow! Haha nej men jag satt ju ändå bara och delade så varför inte följa med henne och kolla det? Så vi gick dit, var flera stånd med reklam för alla lokala butiker och företag i frösunda och det var även hoppborg och en scen med någon form av trollkarl eller något, ja ni märker ju hur engagerad och full koll jag har på det här haha! Ah i vilketfall som helst, 5 minuter efter att vi kom dit och gick runt lite så gav vi upp och stack till Thelins och köpte godsaker i form av bröd i stället.

Wow! Man blir ju alldeles utmattad av att vara omringad av barn. Var ju såklart smockat med småbarnfamiljer, små barn o grejer som sprang runt och efter bara någon minut försvann ju all energi ur kroppen.. Jag vill bara ge en stor klapp på axeln över er som jobbar med barn och står ut med dom. För om det är något som är säkert så är det att jag inte gör det.

Nej hörrni. Nu räcker det för dagen, 5 helt okej inlägg och en trött brud ;) Nu blir det att umgås med Nom-stuff, kolla ikapp Paradise Hotel förspelet på Viaplay och bara allmänt chillande. Men vi hörs såklart i morgon och då är det så löjligt fullspäckat, blir nog mycket roliga inlägg också ;)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar