onsdag 25 mars 2015

Inne och ute listan


Tyckte att det var dags för en ny inne/ute lista.
var ett tag sen så lets do this ;)


1. Matchande läppar och naglar. Om det är något som är sjukt snyggt så är det att matcha naglarna till läpparna. Markerade läppar och eyeliner är ju det som gäller nu i vår, så matcha naglarna till läpparna. Behöver inte vara en jätte matchning perfekt men försök göra i samma färg kanske i olika toner eller med mönster m.m. Matcha läpparna med naglarna :)


2. Grått och Nude, nya svart och vitt. Nu är det grått och nude som gäller. Det har blivit det nya svarta och vita. Så istället för svart, kör på snygga olika gråa toner i modet (håret, access, kläder, smink m.m.) och istllet för vitt kör på nude (all typ av mode, inredning m.m.) Otroligt fräscht och funkar till allt, precis som svart och vitt. Så gör slut med svart och vitt ;)


3. Olika märken. Istället för att bara ha sminkskåpet fullt med endast Victorias secret produkter eller bara ha väska, plånbok, iphonseskal m.m. i MK. Variera! Om det är något som är snyggt så är det att variera märken. Ex. ha en Channel väska och istället för en likadan channel plånbok, kör istället på en Ysl. Till det en MK klocka och kanske ett VS skal? snyggt och fräscht :)


4. Ta hand om hyn. (!) om det är något som är inne så är det att faktiskt ha spa dagar och ta hand om sin hy. Alltifrån peelings och fukrithetskrämer på ben och armar men också framför allt olika typer av ansiktsmasker som svart mask (tar bort porer), guld mask (ska ge hyn en glow) och masker med hjälp av grönsaker och frukter som advokado masken för en friskare och ljusare hy. Så ta hand om hyn, du kommer tacka dig själv senare.

_________________________________________________________________________________

1. TV K*ta kändisar. Kändisar som verkligen syns på varenda tv program. Sjukt störande samt att kändisen plötsligt blir mindre intressant då man ser den verkligen hela tiden. Känns farligt att säga det här men nu gör jag det, ett ex. är Samir som började i PH och nu varit med i reality stjärnorna på slottet (heter det så?), mello och hos familjen parneviks. Blir alldeles för mycket, stinker desperation och man tröttnar.


2. 2 in 1 produkter. Produkter som Man kan använda till flera saker än bara en. Ex. schampa och tvål i ett och/ schampo och balsam i ett. Finns ju också andra saker som hand och fot kräm i ett? Nej ett stort stort nej på 2 i 1 produkter. Att använda samma produkt till håret och kroppen känns bara fel. Kroppen och håret innehåller ju naturliga fetter som man inte vill varken torka ut eller tillföra mera fett i, håret och kroppen behövr helt enkelt olika produkter för att må bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar