onsdag 4 mars 2015

8 Snabba knep till utgången

8 Snabba knep till utgången

8 snabba knep till utgången om du haft fullt upp resten av dagen eller om det blev en spontan utgång helt enkelt. Tänkte att det var utmärkt att tipsa om såhär på lill lördagens kväll då planer faktiskt kan dyka upp i sista sekunden. Så har du 5 minuter på att fixa dig så är det lugnt me de här 8 knepen kommer du se ut som att du har spenderat timmar inför utgången ;)

1. Den lilla svarta, alla har eller iallafall bör ha en enkel svart klänning i garderoben (tog en väldigt enkel siluett på klänningen) Går att klä upp och klä ner. En smart och snabb lösning på outfiten.

2. Self Tanning Wipes, om man känner för att få en härlig och friskare brun färg efter en stressig dag då man blir blek och huden livlös. Snabbt och kladd fritt och ett friskt och jämnt resultat snabbt!

3. Svarta pumps. Funkar til allt och alla bör ha ett par svarta enkla pumps. Går att matcha till allt och är samtidigt väldigt enkelt och snyggt. Så istället för att klura, ta svarta pumps.

4. En halskedja. Också något alla bör ha, antingen i guld eller silver eller någon annan färg för den delen. Enkelt men klär fortfarande upp det man har på sig.5. Lösögonfransar. Med rätt lim (jag använder Duo från Kicks) så är de lätt att applicera med en pincett och topps. och med ögronfransarna krävs det inget mer komplicerat smink.

6. Torrschampo för att ge håret lite liv och om man inte hann duscha eller vill slita på håret så är ju torrschampo en snabb och effektiv lösning.

7. Färgade läppar för att ge outfiten lite färg men samtidigt snabbt att applicera och tar inte mycket plats i handväskan. Gärna i rött, rosa eller i en annan färg som inte är för diskret för att ge lite färg.

8. Hår donuten istället för att spendera timmar på att beställa tid hos frissan eller locka håret, snabb och snygg lösning är hårdonuten. (speciellt snyggt till ögonfransar och färgade läppar)

Länk till klänningen    //    BrunUtanSol servetter    //    Hår Donut    //    Länk till lösögonfransarna
Länk till torrschampo    //    Länk till läppstift    //     Länk till skorna    //    Länk till halsring

PS. Ni har väl inte glömt tävlingen i samarbete med Cocoo med 500kr i botten? Tryck på den här texten så kommer ni till tävlings inlägget där ni kan tävla fram till 11 Mars! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar