söndag 15 mars 2015

5 snygga kändis brudar

Det finns ju oändligt många kändisar när man tänker efter. Alltifrån sångare till idrottsmän, från kända mäklare till entrepenörer m.m. Finns alltifrån snyggt folk till, ja inte min smak ;) Jag har 5 absoluta kändis brudar favoriter eller vad man ska säga haha.

Jacqueline Macinnes Wood, en otroligt snygg brud med ett fantastiskt ansikte och otrolig kropp! (mest känd för medverkan i serien Glamour? Är alltså skådespelerska) Här är verkligen en så snygg brud, så här skulle man verkligen vilja se ut :) Hon är absolut (enligt mig) den snyggaste kändisen och hon är en sån som jag skulle kunna titta på hur länge som helst och bara vara helt amazed över hennes utseende. Hon är en 10 poängare!


Eva Longoria är ju verkligen någon med liv i utseendet :) Finns snygga brudar som nästan ser lite lockiga och/eller trista och döda ut. Men Eva Longoria är ett riktigt bra exempel på hur man kan se otroligt bra ut samtidigt som man har gnistan i ögat ;) Hon ser fantastiskt bra ut och en helt otrolig kropp!


Azmarie Livingston Ännu en Model (också känd från ANTM, Americas next top model) som får mig att smälta! Azmarie är en av få kvinnor som är så snygga och vackra så att de inte ska ha hår, den här tjejen är så otroligt snygg! Har en garanterad crush på henne hehe..


Katherine Moenning (skådespelerska mest känd för The L word) en tjej som visar att man kan vara snygg utan ett långt tjockt hår :) Ett otroligt och väldigt unikt utseende. Ah så snygg :)!!


Raina Heins är ennu ett exempel på en otroligt snygg kändis brud. Hon är mest känd från ANTM (americas next top model) och är alltså modell ;) Så otroligt snygg och vacker tjej med fantastiska varg ögon och underbara ögonbryn :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar