lördag 7 mars 2015

Freak the freak out runt sjön denna morgon

Lördag Morgon! Freak The Freak out den här morgonen, hoppar ur sängen, slänger på mig spring byxorna och den gula sport bh:n och tar mig ett varv runt sjön. Kommer hem, släpper ut håret som legat mot kudden och trasslat till sig hela natten. På med pojkvännens förstora t-shirt som alltid luktar sååå gott. kör favoriten, mango melon doften. Hoppar ut, Slänger på sig favorit toppen och ett par enkla byxor. En perfekt start på en perfekt dag.



Haha Nooo way ;) Den här morgonen va sjukt seg, vaknade liksom successivt och sjukt stel i hela kroppen men har ett galet bra humör! Det ska jag utnyttja genom att planera lite inför nästa vecka och fixa massa härligt till nästa veckas inlägg. Har redan börjat, as taggad på att verkligen satsa 100% på bloggen, inläggen, bilderna och animeringarna som jag jobbar på. Ska bli mer animeringar för att förtydliga och göra inläggen roligare. Har äntligen fattat vad bloggen behöver, den behöver färg, komedi och liv! Så ska satsa stenhårt ;) Har ni tips, dela med er!

PS. Ni har väl inte glömt tävlingen i samarbete med Cocoo med 500kr i botten? Tryck på den här texten så kommer ni till tävlings inlägget där ni kan tävla fram till 11 Mars! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar