torsdag 5 mars 2015

2 Way ReleasedCurls


Yes, idag tänkte jag köra 2 snygga sätt att ha utsläppta lockar på om man ändå vill ha något mer speciellt än bara utsläppt. Funkar ju både till vardag och ute kvällen. Ett lite roligt och väldigt enkelt tips iallafall, hoppas ni gillar det :)


1. Lockar och Diadem Fläta. Börja med att locka håret med ex. locktång eller plattång och få de lockarna du känner di mest bekväm med. Sen tar du en hårslinga bakom örat (så lång som möjligt) och gör en vanlig fläta (alternativt, inbakad eller fiskbens) och drar den till andra sidan av huvudet, alltså till andra örat så att flätan sitter som ett diadem (fäst flätan med hårnålar bakom örat). Avsluta med hårspray i både lockarna och flätan för att allt ska stanna och hålla.


2. Lockar och kransfläta. Locka håret, antingen med små lockar med volym, mjuka vågiga lockar eller vad du än föredrar. Ta sen en lång hårslinga bakom örat och fläta den, valfri teknik, ex. inbakad eller fiskbensfläta, eller så kör du bara på en vanligt fläta. Ta sen flätan och ta till andra sidan av huvudet, men istället för att ha den mitt på huvudet, som ett diadem, ha den istället som en krans, alltså längs bakhuvudet. Färst flätan med hjälp av hårnålar och avsluta med hårspray på lockarna och flätan för att frisyren ska hålla.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar