lördag 7 mars 2015

3 Way HairBuns


Yes, då va det lördag och då tänkte jag köra en 3 Way HairBuns :) Går ju att ha lite när som och var som och tänkte visa 3 olika typer av buns helt enkelt.


1. Snygg FlätKnut med twist. Starta med ett utsläppt hår, dela sen håret i 3 sektioner (en stor sektion av håret i mitten och sen 2 slingor vid sidan) Gör en vanlig flät av mittensektionen, avsluta flätan vid nacken med en tofs eller ett gummiband. När flätan är klar, dra ut flätan och gör den lite luftigare, slarvigare och större. Ta sedan håret som sticker ut från flätan och placera den under flätan och fäst med hjälp av hårnålar. Ta sedan slingan och snurra den och korsa den sedan över flätan. Repetera på motsatt sida. Avsluta med att fästa ändarna under flätan med hårnålar. 


2. BirdNest HårKnut. En slarvig fågelbos knut. Starta med utsläppt hår, Borsta igenom håret men behåll gärna lite volym och lite smått tuperat hår. Sätt upp en 'boll' mitt på huvudet, gärna en lös knut och lite slarvig. Ta sedan utstickande delar av knuten och sätt fast med hårnålar.


3. Noggrann Hårknut. Borsta igenom håret noggrant den här gången. Sampla ihop håret i en tofs mitt på huvudet, vik sedan tofsen på mitten och sätt fast en tofs så att knuten ser ut som på bild 2. Lös upp knuten lite med hjälp av fingrarna. Vik sedan in utstickande delar av håret och sätt fast håret med hjälp av hårnålar. Avsluta med hårspray för att håret ska fästa och stanna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar