söndag 8 mars 2015

3 Way HairStyles


Sista dagen med allt hår haha, avslutar veckans hår tema med att göra 3 olika hairstyles. 1 Casual hår frisyr till vardagen, 1 enkel men snygg frisyr till jobbet och 1 party knut ;)


1. Everyday Casual Look. En klassisk men snygg everyday look som ändå inte är direkt trist. Börja med ett utsläppt hår, gärna lite vågigt eller rent av lockigt. (funkar självklart till rakt hår med) Gör sen 2 flätor med hjälp av 2 slingor vid tinningarna. Sätt sedan ihop flätorna med hjälp av en tofs / gummiband i nacken. Avsluta med lite havssalt spray. (matcha med markerade ögonbryn och enkelt sminkat ansikte, och en snygg ring på fingret)


2. Enkel Jobb frisyr. Ett utsläppt hår, gärna bättre lockat än mitt haha! Kör gärna lite snygga vårdade vågor. Ta två sektioner från tinningen och sätt ihop i en tofs i nacken med hjälp av tofsar eller gummiband. Snurra sen runt tofsen i sig själv och få en lite snygg twist på en väldigt enkel och proffsig frisyr. (matcha till en guldfärgad halskedja, rouge på kunderna och en enkel eyeliner)


3. Perfekta Party Knuten. Ha ett utsläppt utborstat hår. Tillsätt gärna lite hårmousse. Borsta sedan ihop håret och sätt ihop det till en mellan högtofs i nacken. Ta 2 sektioner av tofsen och böj dom åt sidorna för att  skapa 2 'böjar' och gör sen samma sak med övriga tofs håret och börjd et istället upp och ner än åt sidorna. Sätt sedan upp slingorna som sticker ut runt tofsen med hjälp av hårnålar och avsluta med hårspray. (matcha till ett par maffiga örhängen, Färgade läppar och mascara)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar