måndag 20 april 2015

V. 17

Måndag och en ny vecka, en sjukt härlig vecka faktiskt :)! Sett fram emot den här veckan, mycket härligt små plock som händer, + att jag nu har gjort om veckans schema och gjort en ny animerad mall, tycker den blev super bra :D Känns mycket öppnare och fräschare, har ju kört på postitlappar (alltså animerade postitlappar), almanacka och ett randpapper. Så tänkte, varför inte en bok almanacka? med 2 sidor, öppnare och luftigare. 

Den här veckan fyller Beata år, blir massor av härligt firande med bl. a. Bio, premiären av Avengers (ska inte berätta mer då hon kan råka läsa det här på bloggen ;)) sen ska jag också iväg på Mary Kay workshop, Måbra event/kväll och ut med Amanda, super taggad :D! Tror den här veckan blir riktigt bra. Har ju också kryddat med lite små saker som kötta på gymmet 4 ggr den här veckan, hämta paket, fotograferingar, sola m.m. Bara att komma igång :)

Idag är det mest små plock men ändå mycket. Ska iväg till gymmet senare ikväll, innan det ska jag iväg och hämta 3 paket, tvätta och köra lite photoshoot. Har redan tvättat en tvätt så nu ska jag iväg och hämta paket, hörs senare ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar