lördag 18 april 2015

4 Shorts måsten


Åh har som sagt plockat lite i garderoben och äntligen tagit fram massor av shorts :) Börjar ju bli tid för det nu sakta men säkert. Finns 4 shorts måsten. Ett par jeans shorts, ljusa eller mörka spelar ingen roll, varför inte en av varje ;)? Ett annat shorts måste är ett par spets shorts, ljusa eller mörka, gärna vita/beige färgade spets shorts. Något annat är att ha ett par svarta shorts. och sist men inte minst, enligt mig ett måste, ett par mönstrade shorts :) 

Har några ex. på snygga strand outfits med de 4 måsten på shorts. :) Lite inspiration helt enkelt.

1. jeans shorts, en vit bikini topp, ett par snygga nude färgade ballerina och till det guld detaljer i form av halsband, klocka, armband och solglasögon.


2. Vita spets shorts, en triangl bikini i rosa, till det ett par enkla rose färgade ballerina skor, detaljer i guld, silver och rose. Rose och silver färgat halsband, guld navelpiercing, och metallic tattoos.


3. Svarta jeans shorts, en mint och orange färgad triangl bikini topp, ett par snygga vita sneakers, mass färgade deatljer i ett halsband, guld tatueringar och en silver färgad navel piercing.


4. Mönstrade shorts i svart vitt, en svart vit blå bikini topp, bruna sandaler, ett halsband i silver med lila och blåa inslag, till det en blå navelpiercing och silver tatueringar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar