torsdag 23 april 2015

Solarium VS Sprejtan

Kom precis hem men ska snart iväg igen men vills slänga upp ett inlägg. Om det är något som är aktuellt nu så är det ju att skaffa en snygg bränna till sommaren. Ska vi vara ärligare är det ju mer realistiskt att skaffa en bränna till hösten och alltså sola hela sommaren och bli brun till dess ;) Men nu är det istället att skaffa en snygg bränna till sommaren som gäller och det finns ju oändliga sett och tekniker på hur man kan bli brun utan att ligga och sola på stranden. Hur blir du ordentligt brun och snabbt? 

Några exempel på tekniker att få en snygg bränna tidigt: 

1. Solarium

2. Sprejtan

3. Soltabletter

1. Solarium, finns året runt och är effektivt, går du en gång i veckan i någon/några månader kommer du garanterat ha en iallafall något brunare hy till sommaren. Men det är inte det mest hälsosamma sättet. Att sola under solen kan ju bli farligt i längden och skada hyn, rynkor och ibland till och med cancer. Men i måttlog mängd och om man ändå tar hand om sin hy så med krämer, och slutar innan man blir röd i solariet så kan det vara en undertiden lösning.

2. Sprejtan. Om man vill undvika strålning från solen eller solarium så är det ju sprejtan som gäller. Man kan köra en riktigt mörk brun eller kanske en liten nyans mörkare. Går man till ett ställa och blir sprejad kan man nästan garantera en jämn färg. Men! man får lätt fläckar, speciellt när färgen håller på att försvinna. det är också en sak med sprejtan, att färgen snabbt försvinner. så det är inte någon lösning som håller i längden ekonomiskt (för de flesta)

3. Nu finns det ju flera olika typer av kosttillskott för att få i sig vitaminer, stärka håret, viktminskning och även soltabletter. Alltså tabletter som hjälper en att bli brun. Tabletterna ska innehålla det som ger morötterna sin färg och natruligt. Dock för att få en färg behövs det också att du solar vid sidan av.

Alltså är ingen av sakerna egentligen en lösning i längden då det antingen blir dyrt i längden, inte löser problemet eller kan bli farligt för hälsan. Så det bästa är väl egentligen en kombo av allt fast i måttliga mängder? Vad tycker ni, Solarium VS SprejTan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar