onsdag 4 december 2013

Nagel tips

Innan jag springer till bussen tänkte jag lägga upp lite nagel tips. De flesta tröttna på att bara ha blanka naglar eller har svårt att göra för komplicerade naglar och små pill m.m. Så tänkte ge några snygga och enkla tips. Lite nail art trends!

1. Den första är den nya  'Ciate Chalkboard Manicure' Sjukt snygga naglar med inspo från en svart tavla. Jag ska själv köpa settet och visa hur man gör och ge lite tips och recensioner på det. Jag själv älskar idéen, snyggt, enkelt och personligt. Kan det bli bättre? Tror verkligen det här blir en stor trendsättare. Länk till settet


2. Den andra är en aning svårare haha men riktigt snyggt när man väl fär till det. För den som gillar utmaningar, kör på dip dye nails som var riktigt populärt speciellt i somras men, hey, vem säger att man inte kan väcka en gammal trend till liv eller hålla den levande? Man går ju efter vad man själv gillar, skit i annat ;). Tycker den här är så snygg med svart och feidar mot en enklare färg. Lånad från google.


3. Det andra alternativet är enkelt, kan du måla dina naglar med vanligt nagellack? Haha ja då blir deet ju inget problem. Det är helt enkelt matt nagellack. Trendigt och sjukt snyggt. Det ger en lite mer klass känsla på naglarna. Tycker själv att det är otroligt snyggt med matta naglar. Speciellt om man tar färger som svart, vitt, lila, rött och grönt. Bild lånad från google.


4. Ett annat snyggt trend alternativ är magnet naglarna. När man målar på nagellacket som vanligt och mer en magnet kan göra snygga mönster på naglarna. Allt ifrån streck till diagonaler och pilar m.m. Tycker själv att det är väldigt snyggt. Något jag också ska skaffa och skriva om. Bild lånad från google.


5. Enkelt men trendigt är ju den hud färgade nageln. Populärt, enkelt och snyggt. Finns inget att klaga på helt enkelt haha. Nageln ser längre ut så ett bra tips om man har korta naglar men vill få illusionen av att den är längre helt enkelt. Diskret men ger en dyr känsla ;). Bild lånad från google.


6. Och något jag själv kör rätt mycket på är metallic nails. Alltså naglarna  målas med vanligt nagellack i en metall färg. Så som brun metall, brons, silver, guld, grön metall m.m. Tycker det är enkelt men snyggt. Speciellt champagne färgade naglar i metallic, otroligt snyggt till festen. Bild lånad från google.


7. Och sen har vi det som de flesta kör på just nu. Svarta naglar. Enkelt och snyggt. Speciellt kombin mellan matta naglar och svarta. Jag valde de här snytingarna med en silvrig innerkant. Snyggt enkelt och dyrt! Känslan av att det känns dyrt är fantastiskt utan att det är det. Bild lånad från google.


8. Sist men inte minst, metall naglar. alltså inte metallic naglar, utan naglar som helt enkelt ser ut som av metall. Speciellt snyggt i guld och silver. Tycker det är något väldigt snyggt till vilket tillfälle som helst egentligen. Men tänk dom här naglarna till nyår, bara jag som blir taggad? Bild lånad från google.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar