måndag 16 december 2013

Bestäm ditt intryck

Markera midjan. Ett bra tips till vardan och festligare tillfällen är en markerad midja. Skillnaden blir enorm med ett skärp.

Man får direkt ett bättre intryck om man vet hur man klär sig. Har snygga kläder men som faktiskt funkar på ens kroppsform och stil. Så ett tips som funkar till alla är verkligen att markera midjan. Det får en att se mer genomtänkt ut, som att faktiskt tänk på vad man har på sig. Man kan göra det på andra sätt än bara midja skärp men det är nog det bästa sättet och lättaste. Man kan köra på tighta kläder, en midja kjol/midje byxor m.m. Men det lättaste sättet med vardagliga kläder är med ett midje skärp. Snyggt, ser smalare ut och framhäver verkligen kroppens naturliga kurvor man har som tjej. Hur mycket eller lite man har. Om man är rätt liten i kroppen så ger det illusion av att man har mer rumpa och bröst, det får en också att se längre ut. Eller har man det motsatta, en väldigt kurvig eller stor kropp så framhäver man midjan och kurvorna med ett skärp. Man ser smalare och slinker ut. En snygg accessoar som framhäver.

Midjeskärp finns i olika färger, former, designer och olika skärningar. Men glöm inte att man kan blanda färg med färg! Något de flesta är rädd för är att mixa färger. Man behöver inte ta det till det extrema och köra röd topp och oranga byxor, haha jag menar bara att man kan matcha färger. Exempelvis skogs grön och brunt är alltid snyggt. Samt vinröd och mörkblå. Finns flera alternativ men det är bara exempel haha.
Några exempel på olika typer av midjeskärp (färg, design, tjocklek m.m.) Samt olika sätt man kan ha de

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar