måndag 6 juli 2015

Ute Inne listan


1. Vit, Beige och mönster
Vitt är super snyggt nu, våga köra outfits med bara en färg, ex. vitt. En annan färg som också är himla snygg är en outfit med vit i kombo med beige. Och framförallt! våga ha mönster. Mönstrade outfits är ju så snyggt och gärna med ljusa och olika färger, känns så fräscht :)


2. Originella smycken alt. stora halsband
Istället för bara stora ringar och 10 armband, satsa på huvudsmycken, fotsmycken, tåringar, benband (armband fast för ben) Och kör stora, och åd menar jag stora halsband :) 


3. Mönstrade resväskor
Satsa på resväskorna och skippa enkla och vanliga svarta väskor som alla andra. Behöver du en ny resväska? Satsa på mönster, starka färger! Du lär ju garanterat känna igen den på flygplatsen ;)1. Maffiga väskor
Att gå runt på stan med en riktigt maffig handväska, det är små väskor man ska satsa på. Mest för att det är så klumpigt, våga skippa alla 100 saker i väskan, är det inte skönt att bara ha en liten väska med bara mobil, solglasögon och typ pengar?


2. Fokus på vikt inte hälsa
Alla som går ner eller upp i vikt och lägger det i fokus istället för hälsan. Vet ni vad går du till gymmet, gymmar och kommer hem och ser att du gått upp inte ner betyder inte det att du blivit fetare, det kan betyda muskler också. Så att bli hälsosam ligger inte i din vikt, det ligger i din vardag, vad du äter, hur mycket, hur mycket du rör dig m.m. Vill du bli hälsosam, släng bort vågen.


3. Ta med grupper till gymmen och bara sitta och stirra på folk som faktiskt gymmar.
Asså, gymma på gymmet. Ta en bild absolut, men inte komma dit, hänga där med polarna och sitta på träningsmaksninerna. Inte OK!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar