tisdag 29 april 2014

"Shorts boken"

Tänkte göra ett litet inlägg med shorts, har själv kollat runt efter enkla/snygga shorts till sommaren då allt jag har verkar sitta rätt illa. Så tänkte först på basic shorts i svart och vitt som går att matcha med i stortsätt allt :) Snyggt med ett par svarta short med ett vitt snyggt linne eller de vita shortsen med en neon färgad topp. ;)


Sen tänkte jag istället på färgglada shorts som går att matcha till alla enkla svarta/vita/gråa toppar och kollade vidare på snygga färger på shorts. Gröna sorts med en snygg grå topp, de ljus rosa med en ljus topp och med ett par sandaler, De korall färgade till en vit topp och med ett par ballerina, de ljusblå med en svart topp och med ett par converse (?) :)

Därefter, komfort, man vill ju ha något bekvämt och snyggt på samma gång så jag kollade på mjuka shorts/mjukis shorts i olika snygga färger som går att använda som vanliga jeans shorts :) Enkelt med vitt eller svart eller med olika färg kombos, går också att använda till träning.


Sen kom jag och tänka på de klassiska jeans färgade shortsen! Finns i olika nyanser och toner av jeans, alltifrån grå tonad, ljus jeans, mörk jeans m.m. Går verkligen att matcha med allt och går att hitta vart som helst i alla olika längden och toner :)

Alla shortsen är från H&M (kollade efter billiga shorts) :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar