torsdag 17 april 2014

Den perfekta student skon

 Så tänkte ta det första inlägget med student tips :) Det börjar dra åt sig och det närmar sig sakta men säkert och börjar bli dags att köpa skor nu ;) Så det finns tre steg att hitta de perfekta skorna.

Steg 1. Priset
Börja med att fundera på eller skriv ner en budget över allt som behövs köpas till studenten, allt ifrån klänning, smycken till smink och så vidare. och sen kan man avgöra hur mycket man kan lägga ut på skor, eller så får man det som gåva av en förälder eller något ;) Sen är det bara att planera priset. Om budgeten är tight och man är 'klassens budget' och är skilda på att spara pengar och hitta saker för bra pris så är det bara att kolla runt och ganska lätt att hitta ett par skor för 150 spänn :) Ibland till och med under en hundring. Om din budget tillåter lite mer är det bara att lägga ut mer pengar på det, så mycket du känner att du kan/vill lägga ut. :) Bara att göra så tills du känner att du är bekväm med priset och så vidare.


Steg 2. Modellen
Steg 2 är att fundera på modellen på sko man vill köra på :) Vad man tycker är snyggt/bekvämt eller båda? Det beror på vad man prioriterar och är väldigt individuellt. Man kan köra på att få in sin personlighet genom sina skor eller bara köra på en enkel sko. Så det är bara att kolla runt med priset (steg 1) man har i tanke och fundera på vad som är snyggast eller bekvämast m.m. :) Finns flera olika modeller och stilar på skor, jag har bara tagit några få modeller med det är iallafall några alternativ och förslag på sko modeller :) Finns även Ballerina och platå skor bland annat.Steg 3. Färg
Steg 3 är att bestämma färg. Då finns det 3 tips. Antingen kör du på en färg du tycker är snygg eller matchar dina accessoarer som smycken m.m. exempelvis om din klänning innehåller något blått kan du alltid köra på ett par blåa klackar? Ett annat sätt att se det på är att ta det klassiska och enkla för att få en neutral sko och inte dra fokus från klänning/ dig. Då kör man på nude, svart eller vit :) Och det sista förslaget är att köra på sin program färg :) Exempelvis Naturare som har kokard (blomman i mitten) färgen grönt och då kan man alltid matcha program färgen genom att ta in det i skorna. Så plocka på dig priset du bestämt dig för (steg 1) sen kollar du runt efter modellen du känner dig bekväm med (steg2) och avsluta med att kolla efter färgen du har bestämt dig för :) Oavsett om det är neutral (svart,vitt eller nude) eller en favorit färg/matchande färg för outfiten (vilken färg som helst) eller program färgen som kan vara vilken färg som helst i stortsätt ;)
Hoppas att ni gillade tipset och får lättare att hitta er student sko nu :)! Och det här tipset kan man ju även tänka på när man ska gå ut eller på bal eller liknande med :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar