torsdag 17 juli 2014

Ta hand om dina händer

Glöm inte att ta hand om händerna, speciellt nu när det är så varmt är det lätt att bli torr och då behöver man återfukta lite ;) Händerna är ju också en av de kroppsdelar som åldras snabbast eftersom att man använder dom hela tiden. Så ja mitt tips till att hålla händerna fina och 'unga' eller ja iallafall välmående :) Det är:

1. Återfukta händerna med en bra hand kräm. Ta med den i väskan och använden några gånger om dagen. Experimentera dig gärna fram och hitta en som funkar bäst för just dig då de innehåller och luktar olika ;)

2. Hålla händerna rena med handsprit och tvätta gärna händerna ganska ofta, fast i ljummet vatten. Det är det varma vattnet som sliter på händerna och får de mer slitna och mindre välmående.

3. Ha välvårdade och fina naglar. Ett tips om man har rätt slitna händer eller bara vill undvika att slita på dom för mycket är att ha nagellack på fingrarna. Händerna ser plötsligt mycket mer välmående och välskötta ut med snygga naglar. Antingen kör du bara ljusa fräscha färger på naglarna, gör nagel designer hemma eller går på pedikyr som en rutin ;) 

Bara lite tips från Lilla mig, lätt att glömma bort och ta händerna för givet, men vill man att de ska må bra och se fina ut får man anstränga sig lite och plocka fram handkrämen ur väskan och smörja.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar