fredag 30 maj 2014

Shorts guiden

Usch vad trist väder det är idag, saknar verkligen solen nu. Men man vill ju alltid ha vad man inte kan få eller hur ;) Tänkte göra den här dagen lite ljusare med ett inlägg med shorts. Shorts är verkligen underskattade, snygga och bekväma. 

Några basics alla bör ha, som funkar till allt och är snyggt i garderoben ;) Ett par svarta shorts är ju alltid ett måste. Gärna med en liten twist eller speciell designen på shortsen. Jag valde de här riktigt snygga svarta shortsen i läder imitation, något högre midja och skurning mot benen (v formen på låren). Lätt att matcha med, funkar me allt från svart & vitt till neon och skarpa färger som rosa, gul och röd. 

En annan grund som antagligen är vanligast och mest basic i shorts form är jeans shortsen. Shortsen som är gjort i jeans och är ljus jeans färgade.  I sommar är det snyggt att köra på ett par ljusa jeans shorts, eftersom det blir en somrig och lätt känsla över plagget. Jag valde de här snygga shortsen från estradeur (nelly) med slitna sidor. Shortsen funkar till allt från färg till mönster till design och basics (som svart&vitt ex.)

En annan typ av shorts som är riktigt fräsht till sommaren är ett par multi shorts, som jag kallar det. Helt enkelt ett par färgglada shorts (i en stark färg som rosa eller en nedtonad färg som blush/ljus rosa) eller ett par multi mönstrade shorts (ett svart vitt mönster, blommigt eller på något sätt mönstrat med flera färger inblandade) eller ett par fler färgade shorts (ex. dipdye shorts i 2 eller 3 färger tonade i varandra) Jag valde ett par snygga gula shorts som går över till en lätt rosa nyans mot bottnen. Shortsen blir sjukt snygga till en enklare topp, gärna i en ljus färg som blush, turkos, mint eller aprikos. Eller det enkla valet, en vit topp :)

Avslutar med ett annat fräscht alternativ vilket är de vita shortsen. Snyggt och är riktigt somrigt och härligt. Jag valde de här snygga shortsen med högra midja och även de är från estradeur (nelly) och funkar med vilken typ av topp som helst. Lång ärmar till mag tröja i färg eller svart vitt, mönster eller multi färgat. 

ESTRADEUR Shorts!

Alla shortsen är estradeur shorts, riktigt hett i sommar, alla shortsen finns på Nelly

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar