torsdag 1 maj 2014

H&M 'Lovely lace'

Startade den här morgonen med att kolla vädret, och det har snöat i natt (?!) gud.. sen tog jag fram datan för att beställa byxorna från h&m (blev inte av igår) och sen tog jag en dusch :) Lite ironiskt att jag gör ett inlägg med sommar inspo nu när det snöat men jag gör det ändå för att förgylla humöret lite ;) På H&M så finns det ett bildspel med lite snyggt sommar och strand mode, som inte behöver vara badkläder. Så tänkte lägga upp det här eftersom att jag själv gillade tipsen skarpt :)

1/11 En magtröja med en lång kjol är en sjukt härlig sommar kombo, speciellt med luftiga färger som en vit topp och en mint färgad kjol (med transparent botten)

Kjol 149:-          Topp 49:-

2/11 Ett par jeans shorts är ju sjukt snyggt nu till sommaren, en gammal enkel trend som kommit in igen :), eller varför inte ett par lätt färgade pastell shorts i mint? och till det en vit magtröja, t-shirt. Något enkelt halsband med guld eller silver detaljer och ett par snygga spettsskor :)

Jeans Shorts 249:-  Spets skor 129:-  Guldarmband 39:-  Topp 49:-  Halsband 69:-  Mint short 99:-

3/11 Något som funkar till stranden, på stan och på landet är ju en enkel men snygg spetts topp, gärna i vitt, nude eller offwhite, funkar perfekt till ett par jeans shorts!

Short 249:-     Topp 149:-     Halsband     69:-

4/11 Maxiklänningar har varit inne ett annat gånger men kan ju aldrig bli fel? En enkel lång klänning funkar överallt i sommar och med spetts kan du alltid ta den till stranden men också använda den till mer högtids tillställningar.

Klänning 299:-         Skor 199:-

5/11 Spets, spets, spets! Gudomligt i sommar men speciellt på stranden! En spets topp, ett par spets short eller en spets klänning är en sjukt luftigt och härligt. Älskar den vävda väskan, galet snyggt när man ska till stranden att ha sitt små plock i som nycklar, mobil och plånbok, samtidigt som den matchar din luftiga outfit i spets eller utan.

Klänning 299:-     Väska 199:-     Solglasögon 49:-     Halsband 129:-

6/11 En enkel klänning som funkar överallt är väl en vit klänning med lagom vid kjol och enkel skurning på toppen, i linne form.

Klänning 199:-     Väska 199:-     Solglasögon 69:-

7/11 Vit magtröja, jeans shorts. Hårlig och enkel outfit som inte kan sitta fel på någon. Då är det bara att satsa på detaljer och accessoarer som väska, solglasögon, hatt eller/ och smycken. Och ta me en kavaj/jacka/kofta/kimono eller liknande om det blir kallt, något som matchar och är snyggt på ;)

Sandaler 99:-   Armband 69:-   Kjol 149:-   Short 249:-   Topp 49:-   Halsband 69:-   Kavaj 199:-

8/11 För att utsmycka an enkel strand klänning i vitt (nude/rosé/offwhite) är det snyggast med en enkel svart/nude färgad strandhatt (finnas att hitta på ex. åhlens och h&m) och till det ett par snygga svarta solglasögon.

Klänning 299:-       Armband 69:-       Halsband 39:-      Hatt 99:-

9/11 Något annat än jeans shorts som är snyggt är de vita shortsen. Funkar till allt, alltifrån neon färger, svart vitt till pastell! Och snyggast är nog en nude färgad topp till som får fram det vita och får det att se lite fräschare ut.

Topp 149:-       Shorts 249:-       Väska 199:-

10/11 Och en spets kjol med dubbelvolang är riktigt snyggt! Spetsen får hela outfiten att se så luftig och somrig ut och med en grå magtröja (i t-shirt form) gör outfiten vardaglig och härlig på samma gång :) Sjukt härligt!

Topp 49:-     Kjol 149:-     Armband 39:-     Solglasögon 49:-     Skor 149:-

11/11 Och nu till skorna, det finns ju flera sko alternativ som sandaler, sneakers och tygskor. Det bästa och snyggaste är dock att köra på ett par klackar, funkar till allt! (klänning, kjol, short och byxor!) man behöver inte ha de högsta klackarna heller och jag har alltid föredragit en tjockare klack. Försök att hålla outfiten ljus och välj då ett par vita, rosé, offwhite eller nude färgade klackar.

Shorts 249:-       Armband 69:-       Skor 299:-

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar