onsdag 28 januari 2015

Inne ute lista

Inne ute listan


1. Kort, tjockt hår
Satsa på en förtjockning i håret istället för en förläggning. Riktigt modernt att ha en kortare frilla, gärna lite ruffsig men kontrollerad och med tjockare hår.


2. Löst och tight
Ex. ett par lösa byxor och en tight liten topp. Eller motsatsen, en stor pösig tröja med ett par enkla stuprörsjeans. Kpntrasten mellan Löst och tight i modet är absolut inne. Att ha löst på överdelen och tight på underdelen eller tvärtom för den delen.


3. Color block!
Kombinera färger. Snyggaste som finns är att ha färg på färg på färg. Ex. experimentera med håret och kör på någon galen snygg färg och matcha färger med färgen på dina kläder, accessoarer, skor, naglar m.m. Kör gärna på pasteller istället för neon och för extremt så det fortfarande är sofistikerat.


-Folk som vågar
Ni vet när man säger 'åh jag tycker att blått hår är SÅ SNYGGT! Jag önskar verkligen att jag vågade färga det..' Våga! Lägg bort tankarna att det är snyggt och att du önskar att du vågade. Just do it, våga ;) Så skaffa favorit färgen i håret, fixa den där piercingen du så länge funderat på, åk på den där resan du länge velat åka på men aldrig tagit tag i. Prova, Experimentara och VÅGA!- Alla 'perfecta' grupp selfies
Ha kul istället! När man lägger upp massa selfies från utekvällar med olika vänner och alltid ser ut som en docka. Trist! Gör lite grimaser! skratta lite! LEV. Poängen med 'ute med polarna' bilderna är väl för att visa att man är ute och har kul? Inte för att stå i ett hörn, fota 500 bilder i olika seriösa poser och se ut som en plast docka. Trist.. Släpp det lite och visa att du faktiskt har kul, annars försvinner the point med sånna selfies, enligt mig då såklart.

Haha egna exempel på random lite roligare selfies haha xD Försök att variera dig lite vetta ;)


- Benjamin Wahlgren

Om det är någon som är kändis K.. Eller vi säger såhär istället, om det är någon som ÄLSKAR och gör ALLT för rampljuset så är det Benjamin Wahlgren. Varit anti honom ett bra tag men inte fören nu som det börjar bli för mycket.. Försöker göra allt för att få vara med på tv, när det väl börjat gå över så ska han hoppa vidare till vidare till nästa inriktning. Ex. Dubba filmer! Blä säger jag bara.. Ren desperation och fjäsk över honom bara för att få sig själv att se bra ut..

Källor till bilderna: Tumblr & Google

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar