torsdag 29 januari 2015

Den lilla svarta..

väskan! Som ni vet har man vissa garderob MÅSTEN. Saker som en vit t-shirt, ett par svarta jeans och självklart den lilla svarta. Men sakta men säkert kommer det bara fler och fler måsten både tll garderoben och till accessoar garderoben. Nu är det också ett måste att äga ett par enkla svarta klackar, en svart halsduk och självklart en svart handväska!

Så trenderna går i cirklar och den mest populära är ju att ha en MK väska. En väldigt enkel men klassisk modell på väskan där det viktigaste är att det faktiskt står MK på den för att visa att den är äkta. Men något som också ses lite hit och dit, speciellt när det kommer till något mindre väsor så är det YSL väskan. Något mer egen modell men också där med ett märke som är viktigt att folk ser. Ett sista märke är Calvin Klein (CK) väskor, som finns i massor av modeller men som ändå håller en hyfsad röd tråd.

Att ha en handväska i färg eller mönstrad går självklart också bra men jag tänkte visa med svarta väskor bara för att man ska få ett hmm om vad jag pratar om, och svart är ju också det som går att matcha till allt.

Länk till väska 1

Länk till väska 2

MK Väskan
Vilken modell fördrar du?

MK väskorna håller generellt samma former och man ser garanterat när det är en MK väska man ser på stan. Alltså lätt att känna igen. Först va den enkla MK väskan det som gällde, men mer och mer har jag sett modell nr 2 komma fram då och då. Så vilken föredrar ni? Den klassiska och enkla eller den något annorlunda modellen?


Länk till väska 1

Länk till väska 2

YSL Väskan
Vilken modell föredrar du?

YSL Väskan förekommer allt mer och mer. Förut va det YSL tröjorna som gällde, men nu börjar väskorna synas på sina håll. YSL, från skillnad till MK har något egen modell och kan tänka mig att man känner sig lite mer speciell med en YSL istället för en MK då den är så vanlig att folk har. Finns flera modeller men den jag har sett mest är den 'randiga'. Vilken föredrar ni?


Länk till väska 1

Länk till väska 2

Calvin Klein Väskan
Vilken föredrar du?

CK väskor finns det flera olika modeller och färger av men mer och mer kommer den lilla enkla CK väskan fram. En smidig och liten väska i ganska neutral och enkel modell som passar till allt. Jag har sett mer av den mindre modellen runt armen men vilken föredrar ni?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar