tisdag 2 september 2014

New & Old

God morgon :) Startar dagen med en NEW & OLD. (inne och ute lista)


1. Natural Makeup. Så naturligt smink som möjligt :) Istället för att ösa på med ögonskuggan eller läppstiftet, försök att hålla ansiktet så naturligt som möjligt. Hela looken är att se osminkad ut, med hjälp av smink ;) Ex. jämnare hy med hjälp av puder, fondation concealer m.m.


2. Detaljerad Pedikyr. Satsa på pedikyr! Att ha snygga tår är verkligen inne nu. Fixa tånaglarna precis som finger naglarna och försök att utveckla det från att bara ha en grund färg till att ha en hel design. Ex. glitter, detaljer, stenar och Minx pedikyr. :)


3. Mönstrad Kimono. Att köra på en mönstrad tunn kimono över outfiten istället för en kofta eller en tunn jacka :) Satsa på mönster! Finns sjukt mycket olika mönster i olika färger och olika typer. Funkar till byxor, kjol, shorts, klänning m.m.1. Facebook Visdom! Folk som skriver visdoms ord på Facebook utan att tänka på hur man skriver det. Att säga att man är en stark människa, att alla är lika mycket värda och att man ska vara positiv är självklart bra saker och man kan skriva en fin lite text på Facebook då och då för att få andra som läser det att må bra. Men när man skriver det bara för att få ut det och få uppmärksamheten blir det irriterande. ex. 'Glöm inte att DU har människor som älskar dej!' Istället för att mata in det i en fin text, utan att bara skriva det för att ha något att skriva liksom känns bara tillgjort.


2. Fjortis tupering. Tupera håret för att få volym har ju alltid varit ett knep. Men att tuppera hår bottnen som en galning för att sen få ett fyrkantigt ojämnt huvud är inte snyggt! (gamla bilder på fooki men riktat åt håret och det fyrkantiga och ojämna.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar