måndag 1 september 2014

Kimono på resa

Kör på en härlig liten RESE OUTFIT UNDER EN HEL DAG haha ;) Så när man reser (vart som med ex. flyg) så vill man vara bekväm. Och ett plagg som funkar till alla tillfällen fast i olika mönster och färger m.m. är Kimonon ;)

Så outfit 1. Rese outfiten. När man sitter på flyget vill man ha på sig något bekvämt och snyggt på samma gång så man ser bra ut när man kommer fram också ;) Så Ett par bekväma skor, gärna indrogs skor som är bra för fötterna. så valde ett par snygga vita nike air. En svart topp i lös passform. Ett par ljusa slitna jeans och en vit, blå mönstrad Kimono ;) Snygg, skönt och härligt.


Så outfit 2. Strand outfiten. När man kommer fram till sin location så vill man ju alltid (kall eller varm plats, pool eller hav m.m.) springa till vattnet/poolen och sola / bada ;) Så en snygg strand eller pool outfit är något mönstrat och färgglatt så jag valde en mönstrad bikini underdel och en starkt rosa över del ;) Till det en matchande strand väska i strakt corall, ett par vita sandaler och avslutade med en vit spets kimono :)


Outfit 3. Vardags outfiten. En härlig outfit som är lätt att röra sig/ ta sig fram i men samtidigt trendig och luftig. ;) Så körde på ett par snygga svart vita Vans på fötterna. Till det ett par mörka dr denim jeans. En rose färgad spets topp, cropped topp och till det en blommig vit kimono :)


Så outfit 4. Party outfiten. En härlig party outfit som går att röra sig i för en hel kväll men samtidigt något riktigt snyggt ;) Så startar med ett par tighta svarta jeans från JC, i low cut, till det en vit cropped top. Ett par enkla svarta klackar och avslutar med en mönstrad kimono i svart och rosa. :)


Outfit 5. Kvälls / Morgon outfiten. En skön outfit på morgonen / kvällen blir ett par mjuka fluffiga tofflor i vitt, rosa lång t-shirt topp. Ett sett med vita calvin klein underkläder och en mönstrad, svart vit kimono ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar