tisdag 9 september 2014

Arbetslös? Outfit tips!

Hösten har precis startat och något som börjar bli aktuellt för de flesta, speciellt unga arbetslösa som tagit studenten, så är det jobb öskar dags ;) vilken typ av jobb som helst och hur man än söker så behövs det en snygg och proffsig outfit till intervjuer m.m. ;) Så jag tänkte lägga upp lite alternativ.

Nyckelplagget när man söker jobb är garanterat kavajen! Oavsätt om du söker till städare eller advokat. Då blir du tagen på allvar och hela det första intrycket är guld :) Men bara för att man kör på kavaj så behöver man inte köra en vanlig slapp svart kavaj. Man kan köra på en snygg designad kavaj eller en mönstrad/färgad kavaj. Till det, ett par matchande byxor, en enkel topp, ett par snygga skor och någon accessoar i stil med väska eller smycke m.m. Så här är mina alternativ :)

Länkar till alla plagg finns under bilderna ;)!


Alternativt behöver man självklart inte köra på ett par byxor till kavajen, man kan alltid köra på ett par shorts, en kjol eller varför inte en fin klänning :)? Här är lite alternativ på hur man kan köra på en kavaj outfit utan byxor, utan istället med ett par shorts, kjol eller klänning.

1 kommentar: