söndag 1 februari 2015

Nellys märken

Hoppas ni haft en härlig dag hittills :) Själv har jag haft en väldigt skön dag. Har varit mycket att göra men inte såpass mycket så att man stressar ihjäl sig, snarare så att man är sysselsatt ;) Har hört av mig till folk, bokat in för veckan schema, plockat lite nödvändigheter ja men fixat massor helt enkelt.

Börjar med att säga, har ni kollat in på Nelly på senaste tiden? De har börjat dela upp sitt egna NLY märke beroende på kategori :)! så nu finns det inte bara ett NLY märke utan NLYSport med sport kläder från Nelly, NLYEve med snygga klänningar och aftonkläder från Nelly märket, NLYOne med massor av snygga nelly kläder, NLYDesign med design kläder, NLYBeach med badkläder som bikinis och strandkläder, NLYIcons med nelly ikoner helt enkelt ;), NLYLingerie med underkläder, NLYTrend med trendiga nelly kläder, NLYAccessoaries med härliga accessoarer, NLYShoes med skor och självklart NLYBlush med härliga och lite nedtonade kläder i pasteller och basfärger.

Hittade den här sjukt snygga party bodyn i 5 olika färger (hade den i svart men är sugen på en i färg) Den här bodyn är från NLYONE Vilken är er favorit?;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar