torsdag 26 februari 2015

Inne och ute listan


God morgon :)! Ska sätta igång att träna nu på morgonen men tänkte först göra en ganska enkel Inne/Ute lista. Va ett litet tag sen och känner att det vore roligt att lägga upp en helt enkelt ;)


INNE

- Färgglatt smink, speciellt på ögon och läppar då, Riktigt hett med en färg på eyelinern eller/och läpparna. Speciellt färger som grönt, blått och gult.

Nyx har ju fått in en ny kollektion på färgglatt läppstift. Här är några exempel på dom :)


- ansträngande tekniker på naglarna. Att helt enkelt göra något nytt med naglarna som är fräscht men samtidigt med mycket detaljer.

Källa: Celinas naglar

- Nya och experimentella frisyrer. Lite samma där som med naglarna, helt enkelt lite nytt och lite komplicerat. Speciellt olika typer av flätor, buns (hårknutar) och lockar.


- Färgen grön. Speciellt ljusa toner av grönt. Som mint och pastell grönt. Snyggt på alla olika sätt i modet. På kläder, smink och accessoarer.

_________________________________________________________________________________UTE

- Slitna toppar. Har varit mode att ha slitet och ojämnt hår men nu är det vårdat och snygga toppar som gäller. (jag måste verkligen till frisören haha)


- American Dad. Alldeles för extremt och det sänds liksom hopplösa tider antagligen just för att det inte är så popis här i Sverige? Alldeles för extremt och långsökt. Trist

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar