tisdag 24 februari 2015

American Sniper Recension

Tänkte recensera American sniper :) Såg den på bio med Nom-stuff för ca 2 veckor sen? Tror att det var något sånt iallafall.

Filmen handlar i vilket fall som helst om en soldat och hans liv. Filmen är baserad på en riktig person och hans liv. I filmen får man se honom som barn och hans utveckling till en vuxen man. Hans dröm var att bli en cowboy men valde att bli militär och blev placerad som 'sniper'. Han blir klassad som en hjälte men att döda människor påverkar hans psyke och han förändras. Filmen är svår att förklara utan att avslöja för mycket haha :)

Filmen var bra, kunde bli lite seg och var väldigt väldigt grov och blodig. De blodiga scenerna blev inte censurerade kan man ju säga, så gillar man våldsamma och grova filmer så rekommenderar jag den här absolut. (TIPS. Har du sett 20 Years A Slave? Om du har det vet du hur grov den är och hur ocensurerad den är, då förstår du på ett ungefär hur den här är, fast mildare) Filmen var iallafall väldigt spännande och flera av delarna i filmen blev man väldigt berörd av på olika sätt. Dock fanns det flera delar man kunde skippat eller utvecklat tycker jag. Men eftersom det är baserat på en riktig person och händelse så kan det vara svårt att utveckla för mycket, självklart, men man kunde tydliggjort vissa delar i filmen. Allt som allt ger jag filmen 3/5 GInga kommentarer:

Skicka en kommentar