fredag 3 oktober 2014

Sommaren är den nya hösten

Varit dåligt på inläggen idag, men har så ont i kroppen och mår verkligen pyton så behöver vila ut lite och lägga energi på att bli bättre så idag blir det inte de mest komplicerade inläggen. Men jag tänkte komma med ett litet klädd collage och outfit tips nu till hösten riktat mot människor som inte har pengarna till att köpa massor av nya kläder hit och dit. Så jag tänkte tipsa lite på hur man kan 'HÖSTA NER' lite sommar kläder!

Det bästa tipset är egentligen 'matcha och lägg till' på sommaren är det ju varmare och ljusare färger som gäller, generellt, och för att hösta till en outfit är det bara att lägga på lager som ex. en jacka, kimono eller kavaj. Lägga till som ex. Knästrumpor,  halsdukar och handskar. Och att försöka matcha! Alltså har du en blommig och somrig topp försök att mörka ner outfiten med att mörka ner den med ex. En svart jacka eller en mörk kimono m.m. använd dig av de 3 orden: Matcha, Lager och Lägg till.

Och kom ihåg, höst behöver inte betyda byxor, tjock jacka och svart ;)


Ta sommar byxorna ur garderoben igen och använd dom till en höstig outfit. Med ett par bleka jeans behöver du inte matcha med pasteller, ta istället fram en snygg sommar topp, mönstrad eller i någon ljus härlig färg och till det lägger du bara till en svart, eller mörk kimono ;) Och på fötterna något snyggt och praktiskt som ett par vita sneakers. Gärna ljusa men hårdare accessoarer i form av en beige/vit väskan och en vit halsduk. 


En somrig mönstrad klänning går precis lika bra att använda på hösten som på sommaren, det handlar bara om att matcha annorlunda och lägga till rätt detaljer och värnade faktorer. Så vad kan man lägg till en tight snygg mönstrad klänning, jo en snygg, gärna ljus, kavaj i tight form och till det kan man ju alltid plocka fram de svarta vinterstövlarna till. Ett par snygga svarta solglasögon och andra gärna mörka detaljer som väska och handskar. :)


en kjol behöver inte vara ett sommar plagg. Man kan plocka fram kjolen till hösten och köra en riktigt snygg höst outfit av det ändå. En somrig kjol, en vår tröja, en svart skinnjacka som marionetten har som en bas i garderoben och en liten svart väska vilket också är en ganska basic ;) Till det valde jag ett par snygga enkla och lätt matchade skor med lite klack och stabila till alla underlag. och avslutar med ett par värnande och snygga knästrumpor ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar