måndag 20 oktober 2014

Sjukt nöjd med mina plagg!

Klickade hem en liten beställning från Nelly tidigare med 3 plagg :) Behöver lite kläder inför Novembers planer hehe ;) Så kollade runt lite på Nellys rea och hittade 3 plagg som jag snabbt bestämde mig för att klicka hem.

Den första är en svart topp, ganska enkel modell, ett svart linne med 'ruffels' framtill. :) En snygg och ganska enkel topp som går att mixa och matcha lite hur som. Funkar ju både till hösten med ett par vita jeans, en svart skinnjacka och ett par snygga boots. Eller varför inte till vintern med ett par mörka dr. denim, en snygg kappa och ett par mörkbruna stövlar. Eller till våren med en vit kjol och en pastell färgad tunn jacka och ett par sneakers. Och avslutningsvis, sommaren, med en mönstrad kavaj, ett par sandaler och ett par ljusa denim shorts :)

Den andra är lite mer begränsad, nämligen ett par ljus blåa dr. denim shorts. Funkar ju självklart bäst till sommaren eller möjligtvis våren. Funkar också att mixa och matcha med olika typer av plagg och stilar. Som till stranden med bara en bikini topp över och varför inte en vit nät kimono över och ett par sandaler. Eller till en luftig vit topp och ett par sneakers. Eller varför inte till en vit kavaj och en mönstrad topp under :)

Avslutar med min lilla favorit (har väntat på att den ska komma in jätte länge!) Den svarta bodyn! Jätte taggad på den :D! Ganska enkel i modellen med samtidigt lite sexigare och mer vågad i modellen då den har en korsning och funkar verkligen till allt! Till ett par ljusa short och en kimono på våren, eller till en färgad kjol och ett par lätta klackar på sommaren. Eller varför inte till ett par mörka jeans och en skinnjacka på hösten/vintern :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar