lördag 14 juni 2014

Sommar skor

SOMMAR SKOR

Valt ut några snygga basic sommar skor (med fokus på modell och möjligtvis färgerna svart, vitt, nude, blått, rosa och gult) från Nelly och H&M :)

Från H&M valde jag först en enkel ballerina (sen kan man alltid köra en annorlunda modell med ex. öppen tå eller mönstrad) för 99:-, Därefter valde jag en kilklackad sko i svart och kork som är snyggt till vardag, strand och kväll, för bara 249:-, avslutade med en rosa röd sko, enkel sneakers/ tygsko från H&M för 149:-. Några basics som är ett måste till sommaren helt enkelt, en enkel ballerina, en kilklack (kan vara alltifrån 2 cm klack till 15) och en enkel tygsko :)

Sen valde jag ut 3 'måsten' från Nelly, och började med en öppen sko, en varm dag kan det vara otroligt skönt att köra något öppet till outfiten. Då kan man ju lika gärna köra på en snygg modell på skon också ;) Därefter, Converse i vitt, otroligt popis, men också en väldigt snygg bas sko. Fräschar upp hela outfiten med det vita och den enkla modellen. Jag valde dock den med platå, tycker det är lite snyggare och man blir lite längre utan att bryta ett ben haha ;)Avslutar med en klack, valde en nude färgad, öppen och enkel klacksko för 399:- på Nelly :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar