fredag 21 februari 2014

Only one finger different

God morgon!

Ska snart sticka iväg till plugget, som vanligt, började dagen med att tvätta ansiktet och göra min dagliga sminkning. Sen tog jag mina dr. denim med ett grått linne och en rutig skjorta. Har bildteori idag och sen har jag 'konster och samhället' eller något sånt haha har inte riktigt koll på vad det heter ;) Ja som någon kanske listat ut så går jag ju tredje ring, sista året på gymnasiet, med inriktning bild och form, därför har jag så många bild ämnen, har bild och form specialisering, bild teori, estetisk kommunikation, konst och samhället. Blir typ sammanlagt 10 h. konst i veckan, galet!

I vilket fall som helst så stack jag till banken igår och har nu äntligen satt in de där checkarna på mitt konto, så nu är jag 2100 kronor rikare haha, måste ta ut pengar till resan också ;) Förklarar mer sen. 

Dagens nailart är 'only one finger different'. Något jag kör på jämt i stortsätt är det här tricket. Då man målar alla fingrarna i ett mönster/ färg/ nailart och väljer ett finger att göra olika. Man kan antingen byta färg på just den nageln eller ha ett mönster på den, eller så är den den enda nageln utan mönster m.m. Jag brukar välja ringfingret ;) Men måste springa nu

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar