onsdag 13 november 2013

What I Want For Christmas Is..


Har kollat runt lite på outfits till jul. Valde ut tre outfits med kjol, tre outfits med byxor och tre outfits med klänning för att visa olika alternativ som är juliga men på olika nivå. Jag gjorde tre olika nivåer, eftersom att lla firar jul olika så behöver några kanske köra riktigt uppklätt medans andra inte gör så mycket och bara myser med familjen. Så jag gjorde tre kategorier så att man själv kan avgöra vilken som avspeglar sin jul bäst och hur man firar den. 'Hang out' Outfit är outfits som funkar perfekt till ett mysigt firande med familjen hemma och bara ta det lugnt med släktingar och känner sig snygg men avslappnad. 'Work it' Outfit är outfits som är en kombination av finklädd och ledigt klädd så att man kan vara både hema med familjen och röra på sig ute och kanske även fira med vänner eller liknande. 'Dress up' outfit är outfits som funkar perfekt till att fira ute eller om man ska på någon julmiddag eller fira med vänner, den funkar till lite finare tillställningar som julfest och en större samling människor som man firar med släkt eller vänner.

Så började med collage 1, där är det mer avslappnade kläder och mjuka sköna tyger som sätter sig snyggt mot huden utan att vara alldeles för jobbigt eller stelt för en hel dag.


 Collage 2 har lite tightare och åtsittande kläder utan att vara en obehaglig känsla, tygerna kan vara lite stelare men sexiga som formar sig efter kroppen och formerna.


 Collage 3 är lite enklare plagg men med simpel och snygg egen design. Enkla mjuka tyger som sitter snyggt på huden men med väldigt lätta designer som går att smycka upp med accessoarer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar