tisdag 19 november 2013

Categories for Christmas

Här är några kategorier man kan stöta på hos människor, även om man kanske inte är en kategori extremt mycke så dras man ju alltid lite åt ett håll lite mer än det andra ;) Så gjorde lite alternativ


8 kategorier, 8 dagar med lite tips på vad man kan ge för ett bra pris men samtidigt något som uppskattas. Travel, Beauty, Cash Flow, Kreative, Fashionista, Sporty, Chill, Party.

Travel:
Travel är kategorin som innefattar personen som reser och älskar att utforska världen och göra saker. Det behöver inte bara vara resor, det kan också vara äventyr och inspiration till nya saker. En nyfiken själ som bara vill utforska, pröva allt nytt och uppleva livet. Från varmt till kallt. Personen kan vara allt ifrån något nyfiken i livet och vardagen till en extrem resare som åker runt jorden.

Beauty:
Beauty är kategorin som innefattar personen som är mån om sitt utseende och fokuserar mycket på ansiksvård, smink, hårvård, hårstyling, accessoarer och lite mer. En människa som bryr sig om hur den ser ut och tar väl hand om sig själv som hår och ansikte. Allt ifrån en människa som bryr sig och är omtänksam till en människa som verkligen är galen i ansiktsprodukter, smink och hår.

Cash Flow:
Cash Flow är kategorin som innefattar personen som har det mesta. Den där kategorin som är så svår att handla till eftersom att människan redan har 'allt'. En människa som redan har det mesta eller som bara är svår att handla till kan vara en riktig utmaning att hitta den rätta gåvan till. Det kan vara allt ifrån en människa som redan har allt till en människa som bara är svår att hitta rätt present till.

Kreative:
Kreative är kategorin som innefattar personen som är kreativ och estetisk. En människa som håller på med musik, bild, film, teater, dans eller vad som helst. Det kan också vara en människa med något kreativt intresse eller som är kreativ som person. En vänlig, spännande och överraskande själ som allit gör det oväntade och kreativa. 

Fashionista:
Fashionista är kategorin som innefattar personen som är galen i outfits, kläder, trender, mode och styling. En person som blir inspirerad överallt och alltid vill pröva något nytt. Det kan vara alltifrån någon som gillar att shoppa lite och gå runt i stan till en människa som är galen i shopping, allt som har med skor, kläder och accessoarer att göra och gärna sätter några trender själv.

Chill:
Chill är kategorin som innefattar personen som är en väldigt avslappnad och lugn person. Någon som föredrar att ta det lugnt hemma istället för att springa runt på stan. Sitta framför tv:n och mysa med en film på. Det kan vara alltifrån någon som är lugn som person men som sticker ut lite då och då till någon som bara älskar romantiska kvällar, mys och film. En romantisk själ.

Sporty:
Sporty är kategorin som innefattar personen som är sportig och atletisk. Någon som älskar att röra på sig, träna och utmana sig själv. Från att träna lite på egen hand till att springa varje morgon och gyma ett  x antal gånger i veckan. Det kan vara alltifrån någon som gillar att gå på rullbandet då och då till någon som tränar och utmanar flera gånger i vardagen.

Party:
Party är kategorin som innefattar personen som är party pinglan som älskar att festa och umgås med vännerna. Någon som är en riktig vän och någon man verkligen kan släppa loss med. Det kan vara allt ifrån en riktigt bra och pålitlig vän som man verkligen kan dela allt med till någon som altid släpper loss och drar ut och festar och vill ha det roligt.

Skriver efter skolan och kommer nog tyvärr inte hinna börja med julklappstipsen fören i morgon. Men men ska leta runt lite och göra ett collage med lite förslag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar