tisdag 1 september 2015

4 Uppdateringar om mig

God morgon! HAr sov morgon och börjar inte fören 11.00 men vill komma lite tidigare och ha marginal ;) Vaknade upp super törstig av någon anledning så jag har nu druckit 3 stora glas apelsin juice, haha så random. Men nu känner jag att jag börjar komma igång lite och idag blir det iallafall inlägg på bloggen :) Men vill varna er om att jag inte är van vid en sån här dator, är så van med min lilla MACbook så när jag ska jobba med PC, iallafall när det gäller bloggen, så blir jag lite seg och framförallt slarvig i skrivandet, så lär ju bli lite snabbt och kladdigt med stavning och grejer. Säger hellre till i förväg än efteråt ;)

Nej, jag ska faktiskt börja dra mig snart, vill komma tidigt för att hitta rätt och lära mig skolan. Och för er som missat det så har ni en liten kort uppdatering ang vad som händer i mitt liv här:

1. Jag har kommit in på SU (stockholms universitet) och ska nu plugga teckenspråk, ser faktiskt fram emot att lära mig och kunna komminucera på texkenspråk och kanske studera till att bli tolk :)

2. Jag jobbar återigen på Espresso House, dock inte på samma som förra gången, men vi får se hur det går! Spännande och lite läskigt :) Ska prov jobba på nytt idag.

3. BLURR. Håller på med lite grejer som jag inte vill avslöja än ;) Måste bli 100% före jag berättar det. Vill ju inte lova grejer som inte händer!

4. Fotat och är med i en Nelly grej på Instagram, fick ju ett spännande mail från Nly, minns ni? Det är den här veckan det är till :3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar